De feestdagen komen eraan. Ik hoor je denken: het is pas oktober. Maar ik denk dat ik voor heel veel mensen spreek als ik zeg dat de feesttijd altijd de drukste tijd van het jaar is. Dat hoeft niet! Op tijd beginnen met de voorbereidingen is niet alleen leuk (je komt immers al lekker in de stemming), het zorgt ook voor minder werk tegen de tijd dat het december is. En ik help daarbij. Bijvoorbeeld met tips voor je kerstoutfit. In deze blog vertel ik je hoe je kerst, en de rest van de winter, goed gestyled doorkomt. Lees je mee?

Warm en comfortabel

Persoonlijk vind ik warmte het belangrijkste in de wintermaanden. Zachte stoffen en warmte zorgen ervoor dat je kan genieten van de kou maar niet omdat je het koud hebt. Snap je? Met goede fleecetruien kom je al een heel eind. Deze houden namelijk vaak jouw warmte vast. Daarnaast zijn ze niet heel dik van stof (ondanks dat ze dus wel warm zijn) en daardoor kan je ze makkelijk onder de rest van je outfit dragen.

Strak in het pak

De één viert kerst heel ontspannen en zonder veel geregel en bij de ander is het ieder jaar weer een feest van jewelste en wordt alles uit de kast getrokken. Daar hoort ook het pak bij. Iedereen verschijnt op zijn best aan het kerstdiner. Ga jij voor klassiek zwart of een pak in een andere kleur. Fris de boel op en maak je outfit af met de mooiste stropdassen. Als je in een mooi gesneden pak binnenkomt met een bijpassende stropdas heeft niemand meer oog voor de cadeaus of het kerstmaal. Jouw tijd om te shinen dus!

Huiskleding in stijl

Maar zoals ik al zei, zijn er ook mensen voor wie het allemaal niet zo groot hoeft. Dan is het heerlijk om met het gezin en een lekkere maaltijd op schoot voor de tv te kruipen voor een kerstfilm. En om de sfeer er nog een beetje extra in te brengen, omdat het toch die speciale tijd van het jaar is, raad ik aan om voor iedereen op zoek te gaan naar een leuke kerstpyjama.

Een extraatje

Want die zoektocht naar een geschikte kerstoutfit maakt ook deel uit van de voorpret. Koop iets extra’s voor je outfit, doe iets extra’s met je haar en voor je het weet, voel je je ook fijner. Deze tijd is ook speciaal, dan kunnen we er maar beter zo lang mogelijk van genieten. Ik heb er in ieder geval al veel zin. En jij?


De joggingsbroek wordt zwaar onderschat

Leave a Reply