Vroeger waren bepaalde merken en outfits zo cool, dat we al ons spaargeld eraan uitgaven. Als ik nu foto’s terug kijk, denk ik vaak:  What was I thinking?
Maar om eerlijk te zijn, veel dingen komen weer terug in de mode. Zo zijn broeken met erg wijde pijpen weer in, je kan je kont niet keren of een meisje in een strakke zwarte legging met wijden pijpen fladdert je voorbij! Ook crop tops hebben een comeback gemaakt, mini tasjes zijn weer helemaal terug (met dank aan de Kardashians) maar ook sommige merken hebben een grote comeback gemaakt.

Hoewel Ed Hardy nooit helemaal is teruggekomen, is er een exclusievere variant van hem opgestaan, met dezelfde bejewelled manier van kleding design, glitters, tijgers en felle neonkleuren en teksten: Philipp Plein, een Duitse ontwerper met een voorliefde voor opvallende kleding. Ook hij maakt intens schattige minitasjes, rugzakjes en clutches in felle kleuren, met studs, glitters, teksten en meer. De prijzen beginnen hier alleen wat hoger dan we gewend zijn, namelijk rond de 3oo-, Euro. Op veel van zijn designs komt de welbekende tijger terug, die zo bekend is geworden van Ed Hardy. Maar ook de cobra zien we vaak terug komen op shirts en tassen, met een vervaarlijke blik en sisselende tong.
Sommige tasjes zijn gemaakt van roze, rood of gele fluffy materiaal, anderen weer van rood leer met een grote skull erop, schoenen met kleurrijke balletjes van bont erop, eigenlijk is deze lijn een snoepwinkel van alle meisjes van toen! Het zilver glanst metallic, het lakleer is erg gelakt, en de studs geven het een punkrock look.

Deze items kunnen goed gecombineerd worden mits je óf de rest van je outfit rustig houdt, of juist compleet over de top gaat. Zwart of wit, ervoor gaan of niet ervoor gaan! De lente komt eraan en felle kleuren kunnen en mogen weer, kijk maar eens om je heen naar alle neon truien en turtlenecks die je voorbij ziet komen. Wil jij dus ook kleurrijk, vrolijk en fashionabel de lente in? Dan stel ik voor dat je even een kijkje neemt op de site, en je portemonnee alvast gereed houdt. Bereid je voor op overwerken, want dat heb heb je wel nodig voor deze producten.


Verbouwen? Afvalcontainer huren! Vier carnaval met goedkoop internet

Leave a Reply