Terug naar Brabant. Voor mijn man was het een droom die uitkwam. Als een geboren Brabander kon hij maar moeilijk aarden in Zuid-Holland. Hij verlangde naar de oergezellige terrassen, hartelijke mensen en natuurlijk naar carnaval in het Zuiden. Nadat hij voor mij in de Randstad was gekomen, heeft hij echt zijn best gedaan om zich aan te passen aan de afstandelijke en zakelijke cultuur die hier nu eenmaal de overhand heeft. De hele dag Guus Meeuwis draaien helpt niet tegen heimwee en toen hij een baan in Brabant aangeboden kreeg en ik meer thuis kon werken, was de keus snel gemaakt. We gingen verhuizen naar Brabant. De vraag was nog even waar in deze mooie provincie. Onze keus viel tenslotte op de gezellige stad Breda. Vanuit die stad ben je zo weer in de Randstad en bovendien trok de omgeving me daar ook aan. Met veel geluk konden we een oud huisje op de kop tikken. Maar daar moest nog wel het een en ander aan gebeuren.  Slopen was de eerste klus. We zochten op container huren Breda om te kijken hoe wel snel van ons puin af konden komen.

Container huren Breda: lekker makkelijk

Een korte zoektocht op google op container huren Breda levert je al snel datgene op waar je naar zoekt namelijk een snelle afvoer van het puin. En dan het liefst zonder dat het ons al te veel moeite kost. Met de verhuurder maakten we goede afspraken over wat we precies weg zouden gooien. Dat is wel belangrijk want voor puin heb je andere containers dan bijvoorbeeld voor tuinafval. Vervolgens spraken we af hoe groot de container moest zijn en wanneer hij voor ons huis moest staan. Keurig op het afgesproken tijdstip stond de container voor de deur. Gewoon op een parkeerplaats want dat mag mits je voor die parkeerplaats geen vergunning nodig hebt. Nou, toen kon het slopen beginnen. Niet mijn favoriete bezigheid, maar een stuk makkelijker als je zelf niet heen en weer hoeft te rijden om puin af te voeren.

Puin: weg ermee

Kruiwagens vol gingen de container in, maar dat kon hij makkelijk hebben. Toen het huis helemaal was gestript en de container vol zat, belden we de verhuurder weer en hij haalde alles op. Weg puin en ik heb er helemaal geen moeite voor hoeven doen. Verbouwen doe je zo dus, met wat hulp. De rest van de verbouwing verliep ook soepel en inmiddels wonen we met veel plezier in Breda. Voorlopig ga ik niet verbouwen of verhuizen, maar mocht ik dat wel gaan doen dan zoek ik eerst even via container huren Breda naar de juiste hulp.


De joggingsbroek wordt zwaar onderschat Een droomkast door eigen ontwerp

Leave a Reply