Na een tijd van veel binnen zitten, kijken we er allemaal naar uit om weer op stap te gaan. Of dit naar een feestje, een uitje of een bezoek aan familie is maakt dan niet uit. We mogen weer ons huis verlaten zonder al te veel risico te lopen. Door het vele binnen zitten is onze kledingkast ook niet veel veranderd. Er was minder reden om nieuwe kleding te kopen. Niemand zou het toch zien en we droegen voornamelijk hele comfortabele kleding. Kleding waar we heel de dag in door konden brengen. Vaak waren dit niet de meest nette kledingstukken uit onze kasten. Toch hebben we het allemaal wel gemist, het optutten en goed kleden om goed voor de dag te komen. Nu het vooruitzicht positiever is slaan we daarom ook allemaal ruimschoots nieuwe kleding in. Dit wordt of online of in de winkel gekocht. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Sommige hebben het passen en ronddwalen tussen de kledingrekken gemist. Anderen vinden het online erg overzichtelijk. Alles kan worden gefilterd en worden gerangschikt. Zo kan het gewenste kledingstuk snel en eenvoudig worden gevonden. 

Verschillende ontwikkelingen bij de kledingmerken 

Veel merken hebben het moeilijk gehad en andere hebben mede door filmpjes op het internet juist meer bekendheid gekregen. Hierdoor zijn er veel trends opgekomen. Ook richten merken zich naast de fashion ook op comfort. Malelions is zo’n merk. Ze zijn met hun producten gefocust op jonge en dynamische mannen en vrouwen met een liefde voor fashion. Het merk past bij mensen die een grote drive hebben en doen wat nodig is om een succesvolle en welvarende toekomst te bereiken. De malelions zijn leiders die vooropgaan in de strijd. 

Malelions

Malelions is en Nederlands merk en is in 2019 opgericht door Thijs Offermeijer. Ze hebben daarna niet stil gezeten en mede dankzij Nederlandse artiesten en influencers heeft het merk zich binnen twee jaar ontwikkeld tot een van de populairste lifestyle merken onder jongeren. Ze bieden een breed assortiment aan voor zowel mannen als vrouwen. Broeken, truien en vesten zijn de voornaamste kledingstukken die worden verkocht. Voor als het kouder wordt hebben ze ook verschillende jassen te koop. De kledingstukken hebben een tijdloos design en zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Ook zijn ze in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor past hij in elke kledingkast. Naast mannen en vrouwenkleding hebben ze ook een assortiment malelions kids. Deze kledingstukken van malelions zijn te bestellen via de website van JHP-fashion. Als er voor 13.00 wordt besteld is het pakket nog dezelfde dag bij uw in huis!


Goed voorbereid de weg op Het universele zwarte overhemd

Leave a Reply