Na een periode van veel binnenzijn kijken we er allen naar uit om er weer op uit te trekken. Of het nu gaat om een feestje, een dagje uit, of een familiebezoek, we kunnen ons huis weer verlaten zonder al te veel zorgen. Door veel thuis te zijn, heeft onze garderobe ook een stilstand gekend; er was weinig aanleiding om nieuwe kleren aan te schaffen. Niemand zou het toch zien en comfortabele kleding had de overhand, vaak niet de meest stijlvolle stukken uit onze kast. Maar het zich mooi maken en goed kleden hebben we gemist. Nu de vooruitzichten verbeteren, kopen we enthousiast nieuwe kleding, zowel online als in fysieke winkels, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Sommigen misten het passen en snuffelen tussen de rekken, terwijl anderen de overzichtelijkheid van online winkelen waarderen waar alles gefilterd en gesorteerd kan worden om snel het gewenste item te vinden.

Ontwikkelingen binnen de modemerken

Veel merken hebben een moeilijke tijd doorgemaakt, terwijl andere juist via internet meer aandacht hebben gekregen en trends hebben gezet. Bovendien focussen merken zich naast stijl ook op comfort. Reinders is zo'n merk dat zich richt op dynamische jonge mannen en vrouwen met een passie voor mode. Het merk spreekt mensen aan die gedreven zijn en streven naar een succesvolle en voorspoedige toekomst. Reinders-leiders nemen het voortouw.

Reinders

Reinders, een Nederlands merk opgericht door Marie en Julie Reinders, heeft zich snel ontwikkeld tot een geliefd lifestylemerk, mede dankzij de steun van Nederlandse beroemdheden en influencers. Het biedt een uitgebreid assortiment voor zowel mannen als vrouwen. Broeken, truien, en vesten vormen de kern van hun aanbod. Voor koudere dagen zijn er diverse Reinders tops beschikbaar. De kledingstukken kenmerken zich door een tijdloos design en zijn gemakkelijk te combineren, beschikbaar in veel verschillende kleuren. Hierdoor passen ze in elke garderobe. Reinders heeft ook een kinderlijn, Reinders Kids, verkrijgbaar via hun eigen website. Bestellingen geplaatst voor 13.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden!


Goed voorbereid de weg op Het universele zwarte overhemd

Leave a Reply